3 420,00 lei cu TVA

3 800,00 lei

TRANSPORT

  • gratuit pentru ridicarea din magazin
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 499 Ron
  • 25 Ron livrare oriunde in Romania

TE PUTEM AJUTA?

  • Daca ai intrebari despre produse, comanda sau livrare, suna-ne la tel:
  • 0752 093 395

Doar online

Aspirator de mana, fara cablu Triflex HX1 Pro - SMML0, Miele

Nou

Mai multe informatii

Aspiratoare verticale de mână fără cablu cu baterie Li-ion suplimentară și suport de încărcare pt. durată maximă de fcționare.

  • Inovator - funcție 3-în-1 pentru maxim de flexibilitate
  • La fel de puternic ca un aspirator convențional
  • Baterie Li-ion înlocuibilă. Timp de funcționare până la 120 min
  • Igienă maximă cu filtrul HEPA AirClean cu durată mare de viață
  • Perie electrică lată BrilliantLight pt. orice tip de pardoseală

Mod_Flexibil.jpg

Mod Flexibil - Raza maximă

Tot felul de posibilități: fie că aveți nevoie să aspirați sub mobilă plată sau să curățați praful de pe tavan, cu Triflex HX1 PowerUnit superior aveți flexibilitate maximă. Este foarte ușor să ajungeți cu aspiratorul sub pat sau dulapuri – pentru o casă perfect curată.

Design_3_n_1.jpg

Design 3 în 1 - Flexibilitate maximă în orice situație

Configurarea Triflex HX1 se adaptează pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. Astfel vă puteți bucura de flexibilitate maximă în timpul aspirării. Aveți nevoie să scăpați de praf din spațiile largi cum sunt camera de zi sau dormitorul? Pur și simplu poziționați PowerUnit-ul de mare capacitate în partea inferioară a aparatului. Mutarea PowerUnit în partea superioară vă permite accesul sub mobilele plate și puteți curăța tavanul cu ușurință. Unitatea PowerUnit este întotdeauna la îndemână pentru utilizarea separată de aparat: ideală pentru aspirarea rapidă a mobilei sau a scaunelor de mașină. Grație conceptului 3-în-1 al aspiratorului dvs. Miele Triflex HX1 , puteți să vă bucurați de și mai multă libertate când aspirați.

Mod_Confort.jpg

Mod Confort - Curățare fără efort

Perfect pentru suprafețe mari: poziționți PowerUnit în partea inferioară a aspiratorului dvs. Miele Triflex HX1. Aceasta este o metodă foarte confenabilă de a aspira camere sau suprafețe mari – cum ar fi holurile lungi sau sufrageriile spațioase. Design-ul ușor face aspiratorul foarte ușor de ținut. Iar în caz că aveți nevoie să luați o pauză de la aspirat din când în când, este dotat și cu o funcție de menținere vertical.

Mod_Compact.jpg

Mod Compact - Ușor de manevrat

Aveți nevoie doar să aspirați niște firmituri de pe canapea sau să scoateți praful din scaunele mașinii? Cu PowerUnit detașabil, nimic nu este mai simplu: se detașază ușor și poate fi folosit independent de tubul de aspirare și Electrobrush. Este mereu pregătit – economisind timp în timp ce curăță eficient.

Op_iuni_flexibile_de_nc_rcare.jpg

Opțiuni flexibile de încărcare - Confortabil și versatil

Acum puteți încărca aspiratorul dvs. Miele Triflex HX1 în mod convenabil: în funcție de conceptul de configurare pe care îl preferați, puteți modifica aparatul cu PowerUnit fie poziționat superior, fie inferior.Dacă nu doriți să încorporați consola pentru perete în perete, puteți conecta simplu cablul direct la baterie. Nu aveți o priză disponibilă unde vă țineți aspiratorul? Nicio problemă – puteți încărca bateria în afara aparatului.

Suport_pentru_nc_rc_tor.jpg

Suport pentru încărcător - Aspirați mult timp cu suportul pentru încărcător

Încărcătorul de baterie împreună cu o baterie de rezervă vă ajută să vă dublați timpul de funcționare al aspiratorului dv. puteți continua încărcarea bateriei chiar în timp ce folosiți aspiratorul. Puteți continua încărcarea aparatului în timp ce aspirați: încărcarea are loc independent de operare. La aspiratorul Miele Triflex HX1 Pro sunt întotdeauna incluse încărcătorul de baterie foarte convenabil și bateria de rezervă.

Consol_de_perete.jpg

Consolă de perete - Perfect depozitat

Suportul de perete vă permite să păstrați aspiratorul Miele pe perete împreuna cu un set de trei accesorii. Astfel economisiți spațiu pe care îl puteți utiliza altfel.

Filtru_HEPA_pentru_o_via_ntreag_.jpg

Filtru HEPA pentru o viață întreagă - Respiră ușor

Prin intermediul filtrului HEPA cu durată de viață nelimitată puteți crea în propriul cămin zone hipoalergene. Filtrul captează și filtrează 99,999 %1 dintre toate particulele microscopice și alergeni și le elimină din aer. Astfel, cei care suferă de alergii vor fi mai puțin afectați de polen sau praf de casă.

Golire_rapid_.jpg

Golire rapidă

Recipientul pentru praf al aspiratorului dvs. Miele Triflex HX1 s-a umplut? Dotarea Twist2open vă permite să îl deschideți ușor – cu o simplă răsucire. Recipientul se deschide instant, iar dvs. puteți în mod convenabil să aruncați praful al coșur de gunoi.

30 alte produse din aceeași categorie: