Categorii

Furnizori

Despre noi

Casa Bambus a fost infiintata in anul 2004 si reprezinta o marca de elita pe piata parchetului masiv exotic, este reprezentantul celor mai mari producatori de parchet stratificat si usi de interior si exterior din Germania, Italia si Austria. Conceptul Casa Bambus este realizat cu asistenta si colaborarea permanenta a unui grup de arhitecti si designeri, care ne ajuta sa selectam produsele si sa asiguram consultanta clientilor nostri. Urmare acestei stranse colaborari, anul acesta Casa Bambus a deschis primul magazin de decoratiuni interioare “Deco in”, situat pe Calea Grivita, nr 184 B, sector 1, Bucuresti, precum si magazinul online www.deco-in.ro, propunandu-si sa ajute clientii sai, sa-si sporeasca confortul spatiilor in care locuiesc si sa fie o sursa inepuizabila de idei de decorare in trend cu tendintele in domeniu.

La Deco-in punem accent pe cadouri, decoratiuni, produse profesionale pentru bucatarie, care sunt menite sa iti umple sufletul de fericire, dar nu in ultimul rand te vor ajuta sa iti descoperi pasiunea pentru gatit, cat si pentru design.Obiectivul nostru, este acela de a satisface dorintele clientilor,fiind mereu in tema cu tot ceea ce este nou, pentru a veni in sprijinul vostru cu diverse produse si solutii.
 


Accesand site-ul www.deco-in.ro, vei afla de brand-uri de top, precum Joseph Joseph, Gefu, Alessi, Fissler, Villeroy&Boch, etc, care ne prezinta idei elegante si cu un design contemporan pentru pregatirea unei mese, accesorii de bucatarie, accesorii vin, solutii utile dedepozitare.
Calitatea produselor, precum si atentia acordata detaliilor, reprezinta atu-ul nostru!