Categorii

Furnizori

Politica de confidentialitate

S.C. Decoin Homeware S.R.L. cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze intimitatea si securitatea acestora. De aceea, va vom expune o prezentare generala a pasilor pe care ii urmam pentru a face acest lucru.

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta sectiune!

 

S.C. Decoin Homeware S.R.L. înțelege că vizitatorii, clienții, utilizatorii sau alte persoane care folosesc www.deco-in.ro pun accent pe confidențialitatea lor. Politica de confidențialitate este compusă din informații importante cu privire la utilizarea și dezvăluirea datelor utilizatorului colectate prin intermediul site-urilor S.C. Decoin Homeware S.R.L.. Vă furnizăm această Politică de confidențialitate pentru a vă asista în decizia de a utiliza sau a continua utilizarea site-ului www.deco-in.ro.

Ce fel de informații colectează S.C. Decoin Homeware S.R.L.

 

La înregistrare și la fiecare vizită a site-ului sau la accesarea contului dumneavoastră, vom colecta diferite tipuri de informații specifice:

 

-       Informații cu caracter personal (cum ar fi numele și adresa de e-mail) pe care dumneavoastră le furnizați către S.C. Decoin Homeware S.R.L. la înregistrarea pe platforma S.C. Decoin Homeware S.R.L. sau prin participarea la diferite activități sau campanii precum încărcarea de imagini și articole, încărcarea de materiale video, postarea de mesaje pe forumurile noastre.

 

-       Informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului: Este posibil să obținem informații în mod automat dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizezi, la platforma computerului tau și la numele domeniului prin care ai acces la site-ul nostru.

 

-       Cookie-uri: Când vizitați site-ul www.deco-in.ro, vă putem trimite unul sau mai multe cookie, un scurt fișier text ce conține un șir de caractere alfanumerice, ce identifică printr-o modalitate unică browser-ul utilizat.

 

-       Date fără caracter personal: Informațiile fără caracter personal pe care ni le comunici si care se refera la preferintele tale, interesele principale și pasiunile tale, sunt utilizate pentru a va propune produse și servicii adaptate gusturilor tale. 

 

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti S.C. Decoin Homeware S.R.L. acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca S.C. Decoin Homeware S.R.L. sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. S.C. Decoin Homeware S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

De asemenea, vă rugăm să luați în considerare faptul că orice imagine, material video sau orice alt conținut postat de către utilizatori pe site-ul www.deco-in.ro devin material publicat; prin urmare acestea nu sunt considerate ''informații personale identificabile'' și astfel nu devin subiect al acestei Politici de confidențialitate.