1 701,00 lei cu TVA

1 890,00 lei

TRANSPORT

  • gratuit pentru ridicarea din magazin
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 499 Ron
  • 25 Ron livrare oriunde in Romania

TE PUTEM AJUTA?

  • Daca ai intrebari despre produse, comanda sau livrare, suna-ne la tel:
  • 0752 093 395

Aspirator cilindric fara sac, Miele - Blizzard CX1 Parquet PowerLine - SKCF3

Nou

Aspiratoare cilindrice fără sac cu duză care protejează parchetul,pt.îngrijire excelentă a pardoselii de lemn.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

Mai multe informatii

ASPIRATOR FARA SAC MIELE BLIZZARD CX1 PARQUET POWERLINE SKCF3, 2L, 890W, SISTEM SILENCE, ALBASTRU

Aspiratoare cilindrice fara sac cu duza care protejeaza parchetul,pt.ingrijire excelenta a pardoselii de lemn:
  • Curatare puternica, gratie tehnologiei Vortex - 890 W;
  • Igiena maxima cu filtrul HEPA AirClean cu durata mare de viata;
  • Curatare except.si eficienta cu duza pt.pardoseala EcoTeQ Plus;
  • Bland cu podelele din lemn – accesoriu flexibil Parquet Twister.
Click2open - Golire usoara cu un singur clic

Printr-o simpla miscare, recipientul de praf poate fi scos prin tragerea acestuia in sus, iar prin apasarea unui buton, praful poate fi golit prin partea de jos, direct in cosul de gunoi. Golirea este deosebit de igienica, deoarece nu se intra niciodata in contact direct cu praful, iar recipientul se goleste complet.

Click2open_424f8cb6.jpg
ComfortClean - Functie de curatare automata, cu senzori

Senzorii inovatori masoara debitul de aer al filtrului de particule fine de praf GORE CleanStream si activeaza in mod automat functia de curatare automata ComfortClean, daca este nevoie. Pentru a finaliza procesul, aparatul se opreste din functionare timp de aproximativ 20 de secunde.

Functia ComfortClean poate fi activata si manual. Prin urmare, ComfortClean garanteaza o performanta a curatarii la cel mai inalt nivel, intotdeauna.

ComfortClean_70f3a91b.jpg
O gama completa de accesorii integrate - Am inclus totul, pentru orice eventualitate

Aspiratorul cilindric Miele Blizzard vine insotit in mod standard de trei accesorii de inalta calitate: duza pentru tapiterii si duza pentru spatii inguste sunt integrate in aparat. O perie de praf este integrata in manerul Eco comfort sau este inclusa separat.

O_gam_complet_de_accesorii_integrate_2dd
Rulare simpla a cablului, controlata cu o atingere - Fara opriri suparatoare

Cablul tuturor aspiratoarelor cilindrice Miele poate fi derulat cu usurinta cu ajutorul unei comenzi de picior, prevenind opririle suparatoare. Aspiratoarele Compact C2Complete C3 si Blizzard CX1 sunt prevazute si cu o serie de comenzi tactile, care permit derularea intregului cablu prin simpla apasare a unui buton.

Rulare_simpl_a_cablului_e5150261.jpg
Sistem de stationare pentru pauzele de aspirat - Manevrare usoara, fara opriri suparatoare

Duza pentru pardoseala este prinsa pur si simplu in partea laterala a aspiratorului, ceea ce permite tubului de aspirare sa ramana intr-o pozitie de lucru sigura si comoda. Deosebit de inteligent: Cu anumite modele Complete C3, motorul se opreste in mod automat, astfel ca opririle deranjante sunt de domeniul trecutului.

Sistem_de_sta_ionare_pentru_pauzele_de_a
Roti DynamicDrive - La fel de receptive ca o masina sport

Rotilele pivotante DynamicDrive se pot roti la 360°, sunt montate pe osii din otel si sunt prevazute cu sisteme de amortizare. Rotile cauciucate se deplaseaza usor, sunt rezistente la uzura si vor fi alaturi de dvs. pentru un timp indelungat.

Avantajele: Un aspirator extrem de agil care functioneaza deosebit de silentios si care protejeaza pardoselile delicate.

Ro_i_DynamicDrive_db089241.jpg
Patru roti pivotante - Stabilitate si mobilitate in orice directie

Aparatul Blizzard CX1 este dotat cu patru roti care pot pivota la 360°. Datorita acestui lucru, aparatul este foarte stabil si ofera flexibilitate, putand fi manevrat in toate directiile.

Patru_ro_i_pivotante_80b6d5fd.jpg
Raza de actiune - Pentru suprafete mari

Cablul, tubul de aspirare si furtunul de aspirare se combina pentru a va oferi o raza de functionare deosebit de mare. Acest lucru va permite sa aspirati cu usurinta chiar si incaperile mari, fara a trebui sa schimbati frecvent prizele de alimentare.

Raz_de_ac_iune_a016b777.jpg
Maner EcoComfort - Convenabil si intotdeauna la indemana

Manerul Eco comfort cu perie de praf incorporata permite manevrarea deosebit de ergonomica a aparatului, precum si curatarea periodica rapida.

M_nere_cu_conductor_anti-static_ed26df60
Tehnologie Vortex - Rezultate optime de aspirare, cu debit de aer mare

Tehnologia Vortex produce un debit de curgere enorm, peste 100 km/h. In combinatie cu duza etansa pentru pardoseala si gratie debitului aerodinamic, aspiratorul fara sac ofera o performanta de prima clasa a curatarii. Astfel, se asigura separarea foarte eficienta a resturilor grosiere de particulele fine de praf.

Resturile grosiere ajung in recipientul de praf transparent, iar particulele fine de praf in containerul separat, cu filtru special.

Tehnologie_Vortex_1be3abb9.jpg
Golire igienica

Gratie debitului de aer mare al motorului special conceput, velocitatea extrem de ridicata asigura separarea exceptionala a murdariei grosiere si a particulelor fine de praf in diferite recipiente. Recipientele sunt golite complet prin partea de jos, iar cantitatea de praf care poate fi luata de vant este minima.

4 alte produse din aceeași categorie: