10 269,00 lei cu TVA

11 410,00 lei

TRANSPORT

  • gratuit pentru ridicarea din magazin
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 499 Ron
  • 25 Ron livrare oriunde in Romania

TE PUTEM AJUTA?

  • Daca ai intrebari despre produse, comanda sau livrare, suna-ne la tel:
  • 0752 093 395

Doar online

Plita Inductie Km 6639-1 - Miele

Nou

  • Plită cu inducție autonomă cu TempControl pentru rezultate perfecte la prăjire
  • Selectare rapidă și intuitivă cu tastele numerice - Smart Select
  • 4 zone de gătire incluzând 1 arie PowerFlex și 1 zonă TempControl
  • O lățime de 752mm pentru instalare la nivel
  • Cele mai scurte durate de încălzire - TwinBooster
  • Comunicare cu hota - funcție automată Con@ctivity

Mai multe detalii

Mai multe informatii

Prăjirea nu a fost niciodată mai uşoară!

TempControl vă garantează că veţi obţine rezultate optime în mod constant pentru cele mai diverse procese de prăjire. Pentru aceasta, utilizatorul are la dispoziţie un nivel de fierbere la foc mic şi trei niveluri de prăjire cu temperaturi ideale. Graţie temperaturilor constante, ajustarea problematică a nivelurilor de putere este de domeniul trecutului. Pe lângă simplitatea utilizării, siguranţa este pe primul loc. Gata cu mâncărurile arse! 


Caracteristici Cheie


Un plus de siguranţă

E cineva la uşă? Cu ajutorul funcţiei Stop&Go, toate zonele de gătit pot fi reduse la primul nivel de putere prin simpla apăsare a unui buton. În acest fel, plita poate fi lăsată fără supraveghere pentru o perioadă scurtă de timp fără ca preparatele să se ardă. Când reveniţi la plită, nivelul de putere stabilit anterior poate fi reactivat cu o altă atingere de buton. 

Calitate


Indiferent cum vă trebuie

Setările de bază ale plitei se pot adapta uşor la nevoile individuale. De exemplu, viteza de răspuns a senzorilor poate fi modificată.


Simplifică prepararea alimentelor

Cronometrul plitei va face ca viaţa de zi cu zi în bucătărie să fie mai relaxantă. De exemplu, în funcţie de model, puteţi seta separat durata pentru zonele de gătit, astfel încât acestea să se oprească în mod automat, sau puteţi utiliza timerul independent de funcţiile plitei.

Confort

 

 

Practic pentru uz cotidian

Plitele Miele oferă zone de gătit şi ochiuri de diferite forme şi dimensiuni. Acest lucru vă permite să utilizaţi pe plită vase indiferent de formă şi dimensiuni. Numeroase plite oferă zone suplimentare de mari dimensiuni.

Eficienta si sustenabilitate

Căldura este generată acolo unde este nevoie.

Când gătiţi cu inducţie, căldura este generată doar acolo unde este nevoie: sub vasele dvs. Gătitul cu inducţie este deosebit de eficient, deoarece nu se pierde niciun pic de căldură. Şi este deosebit de sigur din moment ce porţiunea de vitroceramică rămâne relativ rece. 

 

Siguranta


Staţi liniştit

Pentru fiecare etapă de putere este definită o durată maximă de funcţionare. Dacă o zonă de gătit este utilizată pentru o perioadă neobişnuit de lungă la acelaşi nivel de putere, zona respectivă se va opri în mod automat.

30 alte produse din aceeași categorie: