558,00 lei cu TVA

620,00 lei

TRANSPORT

  • gratuit pentru ridicarea din magazin
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 499 Ron
  • 25 Ron livrare oriunde in Romania

TE PUTEM AJUTA?

  • Daca ai intrebari despre produse, comanda sau livrare, suna-ne la tel:
  • 0752 093 395

Doar online

Set 24 tacamuri Vero Samarcanda, Eme Posaterie-P13B/VR/SA

Nou

Livrare in 21 de zile!

Vero Samarcanda este o colecție de tacâmuri cu un design iconic caracterizat printr-un design strict minimalist.

Mai multe detalii

Mai multe informatii

Decorul, realizat prin imprimare indirectă prin sublimare, evocă modelele dalelor care împodobesc moscheile, minaretele, domurile și mausoleele din orașul Samarkand și Uzbekistan. Fiecare clădire sacră are un detaliu diferit care o distinge, toate sunt capodopere de mozaicuri și dale cu modele florale. Samarkand se află pe Drumul Mătăsii, vechiul drum comercial care lega China de Mediterana.

Sublimarea este un proces de imprimare care vă permite să obțineți un produs de calitate, rezistent la zgârieturi și decolorare.

Pot fi curatate la masina de spalat vase.

Material: 18/0 AISI 430
Metal: Nickel Free
Maner: PBT sublimat,  se referă la mânerele de tacâmuri care sunt fabricate dintr-un material numit polibutilen tereftalat (PBT) și decorate folosind tehnica de sublimare. Sublimarea este un proces în care cerneala solidă se transformă direct în formă de gaz, fără a trece prin starea lichidă, iar apoi este absorbită de materialul receptor, în acest caz, mânerul din PBT. Acest proces oferă o imprimare de înaltă calitate, rezistentă la uzură și decolorare, și permite crearea de modele detaliate și culori vibrante.

30 alte produse din aceeași categorie: