1 791,00 lei cu TVA

1 990,00 lei

TRANSPORT

  • gratuit pentru ridicarea din magazin
  • gratuit pentru comenzi mai mari de 499 Ron
  • 25 Ron livrare oriunde in Romania

TE PUTEM AJUTA?

  • Daca ai intrebari despre produse, comanda sau livrare, suna-ne la tel:
  • 0752 093 395

Doar online

Set tacamuri 24 piese Mirage Tin Gold, Eme Posaterie-PL24/MR9TG

Nou

LIVRARE IN 21 ZILE!

"Mirage Tin Gold" este o colecție de tacâmuri din oțel inoxidabil 18/10 cu finisaje lustruite în aur PVD și mânere din acril cu ferrule dublu placate cu aur.

Lustruirea cu oglindă a tacâmurilor este un proces de prelucrare a suprafeței prin care, cu ajutorul rolelor speciale și pastelor abrazive cu granulație fină, se obține strălucirea dorită.

Mai multe detalii

Mai multe informatii

PVD provine de la Depunerea Fizică prin Vapor. Este o tehnologie utilizată pentru colorarea oțelului prin depunerea unor filme metalice foarte subțiri. Procesul are loc în camere de vid și constă în evaporarea și ulterior condensarea metalelor pe tacâmuri. Această tratare, cu o gamă de culori minunate, nu numai că îmbunătățește aspectul tacâmurilor, dar le face și mai rezistente la uzură și zgârieturi și este perfect durabilă și potrivită pentru utilizarea în industria alimentară.

Aurirea este o aplicare manuală a aurului de 24 de karate pe marginile, frizele și gravurile tacâmurilor pentru a evidenția procesele speciale ale ferrulelor.

"Mirage Tin Gold" este o gamă de tacâmuri de lux cu gust aristocratic care evocă splendoarea perioadei baroce. Fabricată din oțel lustruit cu oglindă, cu finisaj aur PVD și mânere din rășină colorată cu efect de sidef, această linie de tacâmuri se distinge prin ferrulele duble; una dintre acestea se unește cu partea de oțel, iar cealaltă este capătul mânerului. Decorația ferrulelor este inspirată de frizele și stucaturile folosite pentru decorarea vililor și clădirilor istorice și conferă mesei un gust de nobilime trecută. Diversele culori disponibile fac posibilă crearea de combinații personale cu porțelan și tacâmuri de stil clasic, chiar și în viața de zi cu zi.

Tacâmurile cu decor aurit pot fi spălate în mașina de spălat vase la un ciclu delicat, la temperaturi joase de 40-45 °C.

Setul contine: 6 linguri, 6 lingurite, 6 furculite si 6 cutite.

30 alte produse din aceeași categorie: